Jack-Why?

Er is zoveel kennis in de zakelijke wereld; vanuit verschillende denkrichtingen, vanuit verschillende functies, vanuit verschillende generaties.
We kunnen elkaar versterken door dit met elkaar te delen.

ONZE MISSIE

Jack-Up 010 vormt een nieuw dynamisch platform voor de Rotterdamse ondernemers. We gaan actief verbinden op een creatieve en inspirerende manier. De 2.0 versie van een netwerkevenement.

Ga na Jack-Up 010 naar huis en neem mee:

KENNIS

op de hoogte van (Rotterdamse) hot business topics

INSPIRATIE

want (net)werken mag leuk zijn

NETWERK

een zak visitekaartjes en de agenda aangevuld met afspraken

Op zoek naar nieuwe zakelijke connecties, wil je inspiratie opdoen, je laten verrassen, de markt verkennen, kennis vergaren, best practice delen of ontspannen met zakenrelaties of collega’s?

Kom dan naar Jack-Up 010!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom Jack-Up 010.

Zodra de datum bekend is, ontvangt u van ons als eerste de uitnodiging en kunt u gebruik maken van de Early Bird korting.

Jack-Goede doelen

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat ondernemerschap, onderwijs, innovatie en samenwerking ook maatschappelijk-breed wordt gestimuleerd. Daarom steunen wij elke editie van een passend en lokaal goed doel.  

Dit jaar is gekozen voor het goede doel van NEW YORK ROTTERDAM - Vier stoere Rotterdammers roeien in 2022 de oceaan over van New York naar hartje Rotterdam om geld in te zamelen voor een huiskamer voor het Rotterdamse Ronald McDonaldhuis die een etage in het Erasmus MC te Rotterdam krijgt waar zij een veilige haven bieden voor mensen uit heel Nederland. 

Een monstertocht van ruim 6000 km en de zwaarste roeitocht ter wereld. Doel is om  € 600.000,- op te halen.

Meer info? You never roeit alone!

Jack-Up 010 is een productie van Stichting Zaken op de Rails  |  KvK 60024445  |  BTW nr NL853735736B01